Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά Τούρκων – «Φασίστα Ερντογάν» (βίντεο)

Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά Τούρκων – «Φασίστα Ερντογάν» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βραζιλία, Κρήτη, Ποδόσφαιρο, Ρέθυμνο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Μπορεί οι Τούρκοι αθλητές να… παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν και να κάνουν στρατιωτικούς χαιρετισμούς, δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της χώρας τους στη Συρία, αλλά υπάρχουν και αυτοί που… ουρλιάζουν υπέρ της ειρήνης και κατά του Σουλτάνου.

Το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο ήταν επεισοδιακό, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Το περιστατικό έγινε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, το πανό που σηκώθηκε στην εξέδρα έγραφε «Against Turkish Fascism», ενώ ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν.

Η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές μάλιστα να πηγαίνουν κι απειλητικά προς την εξέδρα.

Η κατάσταση δεν… ξέφυγε, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού κατέβηκε το πανό και απομακρύνθηκαν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα