Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Κλείδωσε την πρόκριση η ΑΕΚ – Κέρδισε 2-0 την Κραϊόβα στη Ρουμανία

Europa League: Κλείδωσε την πρόκριση η ΑΕΚ – Κέρδισε 2-0 την Κραϊόβα στη Ρουμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο,

Την πρόκριση στα play off του Europa League εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα η ΑΕΚ, που επικράτησε 2-0 της Κραϊόβα στη Ρουμανία, στο πρώτο ματς του Γ΄ προκριματικού.

Ο Μάνταλος στο 60΄ και ο Λιβάγια στο 85΄ πέτυχαν τα γκολ τα οποία μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου.

Ο Κροάτης επιθετικός στο 60′ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και «σημάδεψε» με σέντρα ακριβείας τον Μάνταλο, ο οποίος με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ενωση (0-1).

Και λίγο προτού ολοκληρωθεί το παιχνίδι, στο 85′, ο Λιβάγια εκτέλεσε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «γράφοντας» το τελικό 2-0 που φέρνει την Ενωση αγκαλιά με την πρόκριση.

Ο αγώνας διεξήχθη στο «Ιον Ομπλεμένκο» κεκλεισμένων των θυρών και παρουσία περίπου 2.000 μαθητών.

Με το σημερινό, η Ενωση συμπλήρωσε 12 συνεχόμενα ματς αήττητη στο Europa League, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Σεντ Ετιέν (1-0) στη Γαλλία τον Αύγουστου του 2016.

Κραϊόβα: Πιλιατσέλι, Μπρίτσεαγκ, Βαταγέλου, Κέλιτς, Ρομάν (73′ Φόρτες), Ματέιου, Τσιτσαλντάου, Μπανκού, Ιβάνοφ (66′ Κάκα), Μπάρμπουτς (73′ Ιονίτα), Άτσκα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάο (82′ Κρστίτσιτς), Σιμόες, Ζεράλντες, Βέρντε (64′ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Κλωναρίδης (39′ Λιβάγια).

Σχετικά άρθρα