Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στα play offs με τον Παναθηναϊκό – Κίνδυνος υποβιβασμού στην Α2

Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στα play offs με τον Παναθηναϊκό – Κίνδυνος υποβιβασμού στην Α2
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Αγγελόπουλος, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,

Ο Ολυμπιακός εμμένει στην αρχική του απόφαση και δεν θα κατέβει στο ντέρμπι της Δευτέρας (20/05) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των play offs της Α1.

Την απόφαση της ΚΑΕ ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο συνέδριο της «Θύρας 7», όπου παραβρέθηκε κι έτσι, εφόσον αυτή υλοποιηθεί σε δύο 24ωρα, τότε ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2.

Ο εκ των ιδιοκτητών του μπασκετικού Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στη διάρκεια του συνεδρίου ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, Παναγιώτης, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε αυτό που έχουν εξαγγείλει μετά την αποχώρηση της ομάδας στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Εμείς δεν κάνουμε πίσω σε αυτά που λέμε. Ο Ολυμπιακός δεν είμαστε εμείς, αλλά εσείς, ο κόσμος του» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος και, πλέον, αναμένεται με αγωνία τι θα επακολουθήσει και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν σε όλα τα μέτωπα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιμένουν στη διαμάχη με τον ΕΣΑΚΕ και ταυτόχρονα θα περιμένουν τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Το μόνο βέβαιο είναι πως εφόσον υλοποιήσουν την απόφασή τους την ερχόμενη Δευτέρα και δεν κατέβουν στο ΟΑΚΑ, θα υποβιβαστούν στην Α2.

Σχετικά άρθρα