Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ με «χοντρό σπρώξιμο» από τη διαιτησία

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ με «χοντρό σπρώξιμο» από τη διαιτησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστέρας Τρίπολης, Κύπελλο Ελλάδος, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Άδειος από τη φιέστα της κξατάκτησης του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 0-0, με την εύνοια της διαιτησίας, καθώς ο Ευαγγέλου δεν μέτρησε κανονικό γκολ και δεν έδωσε πέναλτι στους Αρκάδες.

Έτσι χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα της «Τούμπας» ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει το νταμπλ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, εμφανίστηκε «άδεια» απέναντι στους Αρκάδες που ήταν καλύτεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν για τη διαιτησία, αφού στο 47’ ο διαιτητής Ευαγγέλου «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ του Τσιλιανίδη στον Ίνγκασον και ακύρωσε καθαρό γκολ του πρώτου, εμποδίζοντας την ομάδα της Τρίπολης να διεκδικήσει σκορ… ανατροπής, κάτι που ίσως και να μπορούσε με βάση την εικόνα του στο ματς.

Τα λάθη του Ευαγγέλου είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, αφού στο 43’ ο ρέφερι από την Αθήνα, έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Βαρέλα στην περιοχή, και δεν καταλόγισε πέναλτι.

Αστέρας Τρίπολης (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (41’ Δουβίκας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (64’ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας,Τσιλιανίδης (74’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (53’ Ολιβέιρα), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (62’ Πέλκας) Ακπόμ (77’ Σφιντέρφσκι).

Σχετικά άρθρα