Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολυμπιακός έχασε 72-68 στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις και «έμπλεξε» για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός έχασε 72-68 στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις και «έμπλεξε» για την πρόκριση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, προσπέρασε και με +12, παρά τις απουσίες των Σπανούλη, Στρέλνιεκς, αλλά αποδείχτηκε αρκετές φορές ανήμπορος να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά.

Ηττήθηκε με 72-68, που ήταν η 15η ήττα του σε 29 αγωνιστικές στη Euroleague και 8η στα 10 τελευταία ματς.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη επί της Νταρουσάφακα (5/4, 21.30) στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ήττες της Ζαλγκίρις από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και της Αρμάνι Μιλάνο από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για να είναι στην οκτάδα και στα πλέι οφ.

Απαρηγόρητος ήταν ο Μπριαντέ Ουέμπερ που πέτυχε 26 πόντους, ενώ νταμπλ νταμπλ σημείωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ισχυρή αντιβίωση χορηγήθηκε στον εμπύρετο Γιώργο Πρίντεζη που «έσφιξε τα δόντια» και αγωνίστηκε για να ενισχύσει τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, σημειώνοντας 7 πόντους (και 5 ριμπάουντ).

Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις «έπιασε» τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα (14 νίκες – 15 ήττες) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Χωρίς Παούλιους Γιανκούνας και ο Λαουρίνας Μπιρούτις που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αγωνίστηκαν οι Λιθουανοί.

Οι Ααρόν Ουάιτ (14π.) και Μπράντον Ντέιβις (13π.) ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 38-34, 51-48, 68-72

Σχετικά άρθρα