Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραπαίει ο Παναθηναϊκός – Έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παραπαίει ο Παναθηναϊκός – Έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ποδόσφαιρο,

Ο Παναθηναϊκός «σκόνταψε» και στους Ζωσιμάδες, καθώς έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Το γκολ της νίκης για τους Γιαννιώτες πέτυχε ο Κλάους Αθανασιάδης στο 73΄ και προσφέρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που καταβάλουν για την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Οι σκληρές άμυνες και τα δυνατά μαρκαρίσματα είχαν την τιμητική τους στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Η πρώτη καλή προσπάθεια, πάντως, σημειώθηκε από τον ΠΑΣ στο 34΄, όταν ο Κρίζμαν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης κατάφερε να μπλοκάρει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Με τον Παναθηναϊκό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Χωρίς συγκινήσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον χαμηλό ρυθμό να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, στο 73΄ ο Αθανασιάδης ολοκλήρωσε αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από σέντρα του Νικολιά από αριστερά, «τσίμπησε» με κεφαλιά την μπάλα, γράφοντας το 1-0.

Στο 87΄ ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το βολέ του Γιόχανσον, κρατώντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (89΄ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν (70΄ Λεό Μπατίστ), Σκόνδρας, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μάνος (80΄ Βιντάλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (7΄ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα (20΄ Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (75΄ Άλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής.

Σχετικά άρθρα