Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

26χρονη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών «έλιωσε» στις γροθιές ληστή – «Ούρλιαζε για βοήθεια»

26χρονη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών «έλιωσε» στις γροθιές ληστή – «Ούρλιαζε για βοήθεια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Ληστεία,

Τον δάσκαλό του βρήκε από μια 26χρονη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών βρήκε ένας ληστής στην Βραζιλία, ο οποίος είδε κι έπαθε μέχρι να τον πάρουν από τα χέρια της.

Ο άντρας αποπειράθηκε να ληστέψει -υπό την απειλή ψεύτικου όπλου- την Πολυάνα Βιάνα, πρωταθλήτρια στα μαχητικά σπορ στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο, όμως σύντομα ανακάλυψε ότι έκανε μοιραίο λάθος.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από την χώρα της Λατινικής Αμερικής, όταν η αθλήτρια διαπίστωσε ότι το όπλο του ληστή ήταν ψεύτικο, άρχισε να τον χτυπά με αλλεπάλληλες γροθιές και κλωτσιές, ενώ το δράμα του ολοκληρώθηκε με μία από τις ισοπεδωτικές λαβές της 26χρονης.

Μάλιστα, μία φωτογραφία του ληστή μετά την σύλληψή του αποδεικνύει την «περιποίηση» που δέχθηκε από την Βιάνα, ενώ η σχολή της πρωταθλήτριας αναδημοσίευσε με περηφάνια τα αποτελέσματα της επίπονης εκπαίδευσης των μαθητών της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση με την συνδρομή περαστικών, οι οποίοι αργότερα δήλωσαν πως «ούρλιαζε για βοήθεια και ζητούσε συνεχώς συγγνώμη» από την νεαρή γυναίκα.

Σχετικά άρθρα