Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον «ζωηρό» πρώην παίκτη του Πανιωνίου πυροβόλησαν με καραμπίνα (φωτο)

Ποιον «ζωηρό» πρώην παίκτη του Πανιωνίου πυροβόλησαν με καραμπίνα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, Δανία, Πανιώνιος,

Στο νοσοκομείο βρίσκεται πρώην ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, τον οποίον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του με καραμπίνα.

Ο λόγος για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος είχε αγωνιστεί για μισή σεζόν με τα κυανέρυθρα, αλλά δεν στέριωσε λόγω και του ιδιόρρυθμου του χαρακτήρα του.

Ο 30χρονος Δανός επιθετικός δέχθηκε την επίθεση κοντά στο σπίτι του στο Σιντχάβνεν, προάστιο της Κοπεγχάγης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ekstra Bladet και όπως αναμεταδίδουν τα σκανδιναβικά ΜΜΕ, η ζωή του δεν κινδυνεύει, ενώ τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα των Χριστουγέννων, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το τι έχει γίνει και οι φερόμενοι δράστες έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο. Πάντως, η υγεία του δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Νίλσεν βρέθηκε σε κρατητήριο του Μονακό, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, η οποία επιχείρησε να τον σταματήσει τη στιγμή που προσπαθούσε να πνίξει την 20χρονη σύντροφο του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη ημέρα βρέθηκε στην κατοχή του 1 γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, εθεάθη να κάνει σεξ και σε κεντρική λεωφόρο.

Περιστατικά τα οποία ο Δανός τα παραδέχθηκε όλα, ρίχνοντας την… ευθύνη στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς συμπεριφέρθηκα. Είμαι έτοιμος να αποζημιώσω την κοπέλα», είχε δηλώσει για εκείνα τα περιστατικά.

Σχετικά άρθρα