Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 τον Άρη και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 τον Άρη και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, Ατρόμητος Περιστερίου, Ποδόσφαιρο,

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Ατρόμητος, ο οποίος σε αγωνα της 13ης ημέρας της Super League νίκησε στο Περιστέρι 4-2 τον Άρη. Δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κουλούρης στο 59΄ και στο 90+1΄, με τα οποία έφθασε τα 11 στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ κι από ένα οι Σάκιτς (16΄) και Ενσικουλού (90+3΄). Ο Άρης μείωσε στο 89΄ με τον Κωνσταντινίδη και στο 90+2΄ με τον Διαμαντόπουλο.

Η ομάδα του Κάναντι ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων, σε αντίθεση με τον Άρη που είχε παθητικό ρόλο και μόνο στο Β΄ ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μέγερι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία, ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά του στο 16΄ με πλασέ τον Σάκιτς από έξοχη μεταβίβαση του Μπρούνο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 53΄ σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Ο Άρης απάντησε στο 56΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια που υποχρέωσε τον Μέγερι να επέμβει εντυπωσιακά και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 56ό λεπτό ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν πέναλτι που κέρδισε ο Μαβράι από τον Μπουσουλάτζιτς και το εκτέλεσε ο Γιουνές, ο Μέγερι απέκρουσε και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του.

Έτσι φθάσαμε στο 59΄ που σκόραρε με πλασέ ο Κουλούρης από παλιά του Γιαννούλη κι έκανε το 2-0.

Ο Άρης πίεσε για να φθάσει στο γκολ κι έχασε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει τελικά στο 89΄με τον Κωνσταντινίδης από πάσα του Γκάμα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν πολύ, αφού ο Κουλούρης σημείωσε με πλασέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων το 3-1 και το 2ο προσωπικό γκολ στον αγώνα (ο Κουέστα ήταν εκτός εστίας).

Ο χώρος των γκολ συνεχίστηκε, αφού ο Άρης κατάφερε στο αμέσως επόμενο λεπτό να μειώσει (3-2) και πάλι με δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου (90+2΄), ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει το 4-2 στο 90+4΄ με ιδανικό πλασέ του Ενσικουλού, σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη ματς στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης – Μπάσα, Σιώπης, Τζανακάκης, Βέλεθ

Aτρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσοαλάτζιτς, Βασιλακάκης (82΄ Καρασαλίδης), Νάστος, Μπρούνο (86΄ Ενσικουλού), Μάντσον (51΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (75΄ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46΄ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Τζανακάκης (65΄ Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βάλεθ, Γιουνές.

Σχετικά άρθρα