Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Al Arabiya: Στέλεχος και χρηματοδότης της Αλ Κάιντα έτρεξε στον Μαραθώνιο της Ντόχα και ήρθε δεύτερος

Al Arabiya: Στέλεχος και χρηματοδότης της Αλ Κάιντα έτρεξε στον Μαραθώνιο της Ντόχα και ήρθε δεύτερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ένας Καταριανός αθλητής, του οποίου το όνομα συμπεριλαμβάνεται στις λίστες τρομοκρατών των αραβικών χωρών και του ίδιου του Κατάρ, συμμετείχε ανενόχλητος στον Μαραθώνιο της Ντόχα, της πρωτεύουσας του Κατάρ, μεταδίδει το σαουδαραβικό δίκτυο Al Arabiya.

Ο Μουμπάρακ Μοχάμεντ μπιν Σαάντ μπιν Αλί Αλάτζι όχι μόνο έτρεξε ανενόχλητος στον Μαραθώνιο αλλά και ανάρτησε φωτογραφίες στη σελίδα του στο Instagram περιχαρής, μιας και τερμάτισε δεύτερος.

«Ευχαριστώ τον Θεό, πήρα τη δεύτερη θέση», έγραψε.

Ο Αλάτζι, που το όνομα του συμπεριλήφθηκε στη λίστα τρομοκρατών και του Κατάρ πριν λίγους μήνες, κατηγορείται ότι πολέμησε με την Αλ Κάιντα στη Συρία και ότι χρηματοδότησε τζιχαντιστικές οργανώσεις.

«Αλλά φαίνεται ότι περνάει τον χρόνο του ελεύθερα, τρέχοντας σε Μαραθώνιους και κάνοντας ποδήλατο στη Ντόχα», σχολιάζει με σκωπτική διάθεση το Al Arabiya.

Σύμφωνα με το σαουδαραβικό Μέσο, σε άλλες φωτογραφίες ο Αλάτζι διασκεδάζει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Η Σαουδική Αραβία έχει στοχοποιήσει το καθεστώς του Κατάρ ότι ελέγχεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και υποστηρίζει τις τζιχαντιστικές οργανώσεις στη Συρία.

Σχετικά άρθρα