Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «Παρτιζάνι» τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους για το ανθελληνικό πανό

Η «Παρτιζάνι» τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους για το ανθελληνικό πανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας, Ποδόσφαιρο, Ρατσισμός,

Ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα και διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας Παρτιζάνι, οπαδοί της οποίας ανάρτησαν υβριστικό πανό κατά των Ελλήνων, καταδίκασε με δηλώσεις του τόσο το ρατσιστικό πανό εναντίον των Ελλήνων όσο και τη συμπεριφορά εκείνων που το σήκωσαν σε αγώνα ποδοσφαίρου στα Τίρανα.

Επίσης, το Πειθαρχικό της Αλβανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, τιμώρησε με δύο αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους την ομάδα Παρτιζάνι, για το πανό ανθελληνικού περιεχόμενου.

Οι οπαδοί της Παρτιζάνι Τιράνων εμφάνισαν το βράδυ της Δευτέρας στην εξέδρα τους ένα τεράστιο πανό -στην αναμέτρηση με την Σκεντέρμπεη Κορυτσάς το οποίο έγραφε:

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», αναφερόμενοι στον Κωνσταντίνο Κατσίφα που εκτελέστηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου από Αλβανούς αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος στην Παρτιζάνι, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων, ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα