Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οσκαρ… ατυχίας για την Αρίνα Αβέρινα (βίντεο)

Οσκαρ… ατυχίας για την Αρίνα Αβέρινα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική, Ρωσία,

Ένα απίθανα σπάνιο περιστατικό σημάδεψε την τελευταία ημέρα των προκριματικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στη Σόφια.

Η Ρωσίδα Αρίνα Αβέρινα, πρωταθλήτρια Ευρώπης και «ασημένια» στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση στο Πέζαρο, έμεινε εκτός τελικού του σύνθετου ατομικού, καθώς είδε τον εξοπλισμό της να την… προδίδει δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Λίγο αφότου η Αβέρινα ξεκίνησε το πρόγραμμά της, είδε την κορδέλα της να δένεται κόμπος, τον οποίο, παρά τη σύντομη προσπάθειά της, δεν κατάφερε να λύσει.

Αμέσως έσπευσε στην άκρη του ταπί για να πάρει την εφεδρική κορδέλα και συνέχισε το πρόγραμμά της, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα η δεύτερη κορδέλα έσπασε.

Τελικά η 20χρονη πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με τη χρήση τρίτου οργάνου, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι 13.800 βαθμοί που συγκέντρωσε την άφησαν πίσω από την αδελφή της, Ντίνα Αβέρινα, και τη συμπατριώτισσά της Αλεξάντρα Σολντάτοβα και εκτός τελικού στο σύνθετο, όπου κάθε χώρα μπορεί να εκπροσωπηθεί με μάξιμουμ δύο αθλήτριες.

Σχετικά άρθρα