Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας τραπεζίτης για πρόεδρος στον Παναθηναϊκό; – Ποιος είναι ο Σταύρος Λεκκάκος

Ένας τραπεζίτης για πρόεδρος στον Παναθηναϊκό; – Ποιος είναι ο Σταύρος Λεκκάκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σταύρος Λεκκάκος,

Νέα σελίδα αναμένεται να γυρίσει ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν ονόματα στο τραπέζι για την προεδρία και την αντιπροεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν αναλάβει τη διοίκηση ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ είναι ο Σταύρος Λεκκάκος.

Ο πρώην πρόεδρος της Πειραιώς και της MIG, που συνεχίζει να διαψεύδει ότι θα μπει πρόεδρος στην ΠΑΕ. Ωστόσο, οι συζητήσεις του με τη διοίκηση του ΠΑΟ και τον Πιεμπονγκσάντ είναι δεδομένες και αρκετά προχωρημένες.

Και μέχρι να μπει και… επίσημα ο Πιεμπονγκσάντ στον ΠΑΟ, η πλευρά του Λεκκάκου δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

Ο Σταύρος Λεκκάκος έχει όλο το… πακέτο. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Βρίσκεται επί χρόνια στον τραπεζικό κλάδο κι έχει εμπειρία κι επιτυχίες στο ενεργητικό του στην χρηματοοικονομία.

Παράλληλα, ήταν επί χρόνια ένας εκ των σημαντικότερων πυλώνων της Τράπεζας Πειραιώς, όντας αντιπρόεδρός της μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017.

Μαζί με τον Μιχάλη Σάλλα ουσιαστικά πήραν τα ερείπια της Τράπεζας Κρήτης και δημιούργησαν έναν τραπεζικό κολοσσό. Την Τράπεζα Πειραιώς.

Διετέλεσε πρόεδρος της MIG και κατάφερε να την βγάλει από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε την περίοδο Βγενόπουλου.

Χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους οικονομικούς κύκλους και η παρουσία του συνδυάζεται άψογα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Από ‘κει και πέρα, στο οργανόγραμμα του Παϊρότζ για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περίοπτη θέση κατέχει το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου για την θέση του αντιπροέδρου.

Ενός στελέχους πολύπειρου από το ποδόσφαιρο, με μακρά θητεία σε αυτό από διάφορα πόστα, με εμπειρία από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ και φυσικά με πολύχρονη πορεία στον Παναθηναϊκό.

Ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται να είναι ο CEO του ΠΑΟ και να… αποφασίζει για τα πάντα, ενώ θα έχει απόλυτη συνεργασία και με τη διοίκηση και με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη. Ωστόσο ο ρόλος του σε θέματα μεταγραφικά θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός.

Σχετικά άρθρα