Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο Μουρίνιο για φοροδιαφυγή – Γιατί δεν θα εκτίσει ποινή

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο Μουρίνιο για φοροδιαφυγή – Γιατί δεν θα εκτίσει ποινή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζοζέ Μουρίνιο, Ποδόσφαιρο, Φοροδιαφυγή,

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, κατέληξε σε συμφωνία με τις ισπανικές φορολογικές αρχές για να του επιβληθεί φυλάκιση ενός έτους για υπόθεση φοροδιαφυγής που κατηγορείται, έγραψε η El Mundo.

Ο Πορτογάλος είναι απίθανο πάντως να εκτίσει κάποια στιγμή την ποινή φυλάκισης στο πλαίσιο της συμφωνίας. Κι αυτό αφού το ισπανικό δίκαιο προβλέπει ότι δεν εκτίεται μια ποινή κάτω των δύο ετών για το πρώτο αδίκημα. Η ισπανική φορολογική υπηρεσία όμως, ακόμη δεν έχει δώσει την δική της εκδοχή για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο παλιός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, συμφώνησε επίσης με τις ισπανικές αρχές να καταβάλει και υψηλό πρόστιμο που αγγίζει το 60% των εσόδων που απέκρυψε, το διάστημα 2011-2012, χρησιμοποιώντας εταιρεία που διαχειριζόταν τα δικαιώματα για την εικόνα του.

Για παρόμοιες υποθέσεις σχετικές με τα δικαιώματα εικόνας έχουν κατηγορηθεί πολλοί αστέρες του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπως οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και τις έχουν διευθετήσει επίσης σε συμβιβασμό με τις ισπανικές αρχές, καταβάλλοντας υψηλά πρόστιμα.

Σχετικά άρθρα