Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ, πήρε 1-1 από τη Σέλτικ

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ, πήρε 1-1 από τη Σέλτικ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο,

Με γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σέλτικ στη Γλασκόβη κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα Play Off του Champions League ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη (14/8, 21:00).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε αήττητη για 11ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει και στην απρόσμενη απώλεια του Λούκας Μπογέ αλλά και στην αποβολή του Κώστα Γαλανόπουλου.

Στα του αγώνα… ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ στο 9’ το σουτ του ΜακΓκρέγκορ αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Τίρνεϊ βρήκε τον Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ εντός περιοχής κι αυτός με διαγώνιο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ!

Η ΑΕΚ κράτησε περισσότερο την μπάλα στη συνέχεια και στο 44’ ήρθε η δικαίωση: ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Λόπες από τα αριστερά!

ΣΕΛΤΙΚ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Χέντρι, Μπράουν, Ρόγκιτς (64’ Γκρίφιθς), Εντσάμ, Εντουάρ, Λούστιχ (77’ Σινκλέρ), Άγιερ, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Τίρνεϊ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Λιβάγια (77’ Πόνσε), Μπακασέτας (66’ Άλεφ), Κλωναρίδης (80’ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Χουλτ

Σχετικά άρθρα