Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαννακόπουλος κατά Αλαφούζου

Γιαννακόπουλος κατά Αλαφούζου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος,

Μέσω αθλητικής ιστοσελίδας συμφερόντων του (onsports) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτίθεται στον Γιάννη Αλαφούζο για ρεπορτάζ σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, που σύμφωνα με τον «πράσινο» παράγοντα περιείχε «ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια» και προσπάθησε να τον συνδέσει «με παράγοντες που χρόνια τώρα κατακρίνονται από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου για συμμετοχή σε μια σειρά σκανδάλων που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας».

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της ΠΑΕ και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Στο ίδιο δημοσίευμα η συγκεκριμένη εκπομπή χαρακτηρίζεται «γνωστή για την αφερεγγυότητά της (…) που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού».

Στη συνέχεια εκφράζεται η απορία: «Όταν ένα τέτοιο “ρεπορτάζ” φιλοξενείται και προβάλλεται από έναν υποτίθεται “φιλοπαναθηναϊκό” τηλεοπτικό σταθμό, εύλογα γεννάται η απορία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. “Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;”

Σχετικά άρθρα