Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η καλή είδηση: Ο Σαμαράς και η ΕΠΟ καλούν τον μικρό Τζέι στην Βραζιλία (βίντεο)

Η καλή είδηση: Ο Σαμαράς και η ΕΠΟ καλούν τον μικρό Τζέι στην Βραζιλία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Σαμαράς, Τζέι Μπίτι,

Σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης ο Γιώργος Σαμαράς και η ΕΠΟ κάνουν προσπάθειες να καλέσουν τον Τζέι Μπίτι στην Βραζιλία για να δει από κοντά τον πρώην άσο της Σέλτικ και της Εθνικής στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα!

Το βίντεο με τον μικρό Τζέι να πανηγυρίζει σαν… Έλληνας το γκολ του Σαμαρά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στον επόμενο γύρο συγκίνησε όλο τον κόμσο όχι μόνο στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο Τζέι παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής φορώντας μπλε φανέλα. Ο Τζέι ως οπαδός της Σέλτικ φοράει μόνο πράσινη φανέλα.

Σίγουρα με τις μέρες να λιγοστεύουν αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά αν δώσει το ΟΚ ο πατέρας του παιδιού, τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε να προσπαθήσουν να φέρουν στο Ρεσίφε το παιδί που έχει συγκινήσει όλο τον ποδοσφαιρικό του κόσμο με τα αγνά του ποδοσφαιρικά αισθήματα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σαμαράς δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια… Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος… Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε… Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό… Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

Μου δίνεις τρομερή δύναμη. Το γέλιο σου και η υποστήριξη σου με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατός. Αυτή η φανέλα είναι για σένα. Θέλουμε να στην δώσουμε. Είμαι πολύ περήφανος που είσαι φίλος μου. Εύχομαι να σε δω σύντομα φίλε μου», ήταν το μήνυμα που του έστειλε στο τέλος της συνέντευξης.

Ο Γιώργος Σαμαράς “δέθηκε” δέθηκε με τον μικρό Τζέι Μπίτι, που πάσχει από σύνδρομο Down, όταν τον πήρε αγκαλιά  και μαζί είχαν κάνει το γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του φετινού σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

Δείτε τις δηλωσεις του Γιώργου Σαμαρά για τον Τζέι Μπίτι:

Σχετικά άρθρα