Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια η ΑΕΚ δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια η ΑΕΚ δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Ποδόσφαιρο,

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Αν δε αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες -καθώς εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τη ΑΕΚ που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου- η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με το αποτέλεσμα αυτό στέφεται πρωταθλήτρια για 12η φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 1994, καθώς οι οκτώ (8) βαθμοί που την χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να καλυφθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ έψαξε το γκολ που θα της έλυνε τα πόδια από το ξεκίνημα του αγώνα. Η πίεση των γηπεδούχων ανταμείφθηκε στο 12: Στο γύρισμα του Λόπες, η μπάλα βρήκε το χέρι του Νιάσε κι ο διαιτητής Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα, για το 1-0 από τον Μπακασέτα.

Το 2-0 ήρθε στο 33, όταν από συνδυασμό των Μπακάκη-Λιβάγια-Γιακουμάκη η μπάλα στρώθηκε στον Μπακασέτα που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Επασί για δεύτερη φορά!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Λόπες (56 Γκάλο), Λιβάγια (83 Μάνταλος) Γιακουμάκης Γ. (77 Χριστοδουλόπουλος)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Μητρόπουλος (73 Καλτσάς), Γιακουμάκης Π., Τσουμπίνιο, Σαβαντόγκο (46 Ζαραδούκας), Νιασέ (92 Νίκας), Μαρκόφσκι

Σχετικά άρθρα