Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασιλειάδης: Αναμένω από την ΕΠΟ και τους φορείς πρωτοβουλίες και έγγραφες δεσμεύσεις

Βασιλειάδης: Αναμένω από την ΕΠΟ και τους φορείς πρωτοβουλίες και έγγραφες δεσμεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βασιλειάδης, ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ποδόσφαιρο,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συνάντησε τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ.

Την επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο Herbert Hubel (πρόεδρος) και o Ivan Vella, την UFEA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και την εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, που έκανε το γύρο του κόσμου.

Να θυμίσουμε ότι κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη ο Χέμπερτ Χούμπελ είχε δηλώσει ότι «Είμαστε εδώ για να συμβουλεύσουμε, όχι για να πάρουμε αποφάσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο κι όχι η πολιτική» , ενώ αναφερόμενος στην εικόνα με το όπλο είχε τονίσει με νόημα: «πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια».

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Κατέστησα σαφείς στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ’ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί. Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».

Σε συνέχεια των επαφών του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους φορείς του ποδοσφαίρου εστάλησαν προσκλήσεις στις ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΕ Πλατανιά. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, πίσω από το Πολυτεχνείο)

Σχετικά άρθρα