Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι οι παίκτες Παναθηναϊκού με διοίκηση και Αλαφούζο: «Υπομονή τέλος»!

Έξαλλοι οι παίκτες Παναθηναϊκού με διοίκηση και Αλαφούζο: «Υπομονή τέλος»!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αλαφούζος, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Το εντεινόμενο αδιέξοδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τη συμπεριφορά της διοίκησης απέναντί τους.

«Τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του», τονίζουν χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας δυναμικότερες αντιδράσεις, ενώ παράλληλα εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους απλήρωτους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε.

Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα. Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία.

Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Σχετικά άρθρα