Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός κράτησε στο μηδέν την μεγάλη Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός κράτησε στο μηδέν την μεγάλη Μπαρτσελόνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ,

Σπουδαίο βαθμό – τον πρώτο στον όμιλο- πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην μεγάλη Μπαρτσελόνα με την οποία ήρθε ισόπαλος 0-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν  υπερπροσπάθεια απέναντι στους Ισπανούς και παίζοντας ψυχωμένα πήραν το σπουδαίο αποτέλεσμα και τον παρθενικό πόντο στη διοργάνωση.

Θα ρέπει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, με την μπάλα όμως να μην τους κάνει το χατήρι στις επισκέψεις τους στα καρέ του Τερ Στέγκεν.

Στο 80ο λεπτό η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο 1-0, ωστόσο η μπάλα μετά το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Σουάρες χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Προτό φεύγοντας άουτ στη συνέχεια.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προηγήθηκε με 1-0 της Γιουβέντους, ωστόσο οι Ιταλοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

 

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (75′ Ζιλέ), Καρσελά (79′ Πάρντο), Φιγκέιρας, Φορτούνης (84′ Τζούρτζεβιτς)

 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μασεράνο, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Σουάρεθ (75′ Αντρέ Γκόμες), Παουλίνιο (62′ Ράκιτιτς), Σέρχι Ρομπέρτο (45′ λ.τ. Ντεουλοφέου), Μέσι, Σουάρες.

Η βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 10
Γιουβέντους 7
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 4
Ολυμπιακός 1

Σχετικά άρθρα