Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δ. Γιαννακόπουλος : Μισή συγνώμη, τιμωρία και απόρριψη

Δ. Γιαννακόπουλος : Μισή συγνώμη, τιμωρία και απόρριψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Μισή συγνώμη ζήτησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, αναμειγνύοντας τα ονόματα των κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως σύμφωνα με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν θα έχει το δικαίωμα εισόδου σε αθλητικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 22.000 ευρώ για τις παραβάσεις των κανονισμών που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Τέλος απορρίφθηκε και η ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, και έτσι οι Πειραιώτες διατηρούν κανονικά το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών και την Κυριακή στο ΣΕΦ έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα