Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Έλληνες πολίστες “έπνιξαν” το Μαυροβούνιο και προκρίθηκαν στους “4” του κόσμου

Οι Έλληνες πολίστες “έπνιξαν” το Μαυροβούνιο και προκρίθηκαν στους “4” του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουδαπέστη, Εθνική Ελλάδος, Μαυροβούνιο, Υδατοσφαίριση,

Με μία ονειρεμένη εμφάνιση, σε άμυνα και επίθεση, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών διέλυσε 12-7 το Μαυροβούνιο και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Ο πρώτος προημιτελικός του τουρνουά εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κυριαρχεί ολοκληρωτικά. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην τετράδα για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στο νικητή του αποψινού (21:30) αγώνα μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ρωσίας.

Βλάχος: “Μόνο μία ομάδα υπήρχε στην πισίνα…”

«Παίξαμε φανταστικά σε άμυνα και επίθεση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο κι όπως φάνηκε μία ομάδα υπήρχε στην πισίνα.

Δίκαια είμαστε στην 4αδα αν και δεν περίμενα ότι θα εξελισσόταν έτσι το παιχνίδι. Όσο έβλεπα όμως ότι στην άμυνα δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να μας νικήσουν τόσο πιο σίγουρος ήμουν», τόνισε αρχιτέκτονας της επιτυχίας Θοδωρής Βλάχος με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει:

«Άγχος υπάρχει, αλλά το διαχειριστήκαμε με σωστό τρόπο. Δώσαμε από την αρχή το μήνυμα ότι εμείς είμαστε το αφεντικό και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια. Ότι πιθανότητες έχουμε θα τις εξαντλήσουμε και θα το ευχαριστηθούμε…».

Σχετικά άρθρα