Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 69 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Μάιο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 69 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Μάιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Το Μάιο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 69 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη εβδομάδα, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες. Την προηγούμενη εβδομάδα, το Super Παρολί της Κυριακής 4 Ιουνίου μοίρασε επιπλέον κέρδη με τις νίκες της ΑΪΚ Στοκχόλμης, της Ελσίνκι και της Ρόζενμποργκ.

Από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, με αγώνες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Super Παρολί της Παρασκευής 9 Ιουνίου περιλαμβάνει τις νίκες της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και του Βελγίου. Το Super Παρολί του Σαββάτου 10 Ιουνίου περιλαμβάνει τις νίκες της Αγγλίας, της Δανίας και της Πολωνίας, ενώ της Κυριακής 11 Ιουνίου περιλαμβάνει τις νίκες της Ισπανίας, της Σερβίας και της Τουρκίας.

Σχετικά άρθρα