Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρινάκης: «Υπομονή να έχει ο Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε»

Μαρινάκης: «Υπομονή να έχει ο Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Cosco, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πρωταθλητής Ελλάδος,

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε αποκαλύψεις μετά το τέλος της φιέστας για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Μίλησε για όλα. Από τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρο, για τον τελικό του Κυπέλλου για το θέμα των δικαστηρίων. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Αναφέρθηκε στο deal με τη Νότιγχαμ αλλά και τα όλα όσα ακούγονται για την Cosco. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης (περί ου ο λόγος) έκανε δηλώσεις λίγο μετά το τέλος της φιέστας και αναφέρθηκε στα πάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φιέστα του 44ου: «Μια μεγάλη γιορτή το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Πανηγυρίσαμε το 44ο και το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Περάσαμε πολύ όμορφα και το χαρήκαμε ιδιαίτερα».

Για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου: «Το τι έγινε χθες στον Βόλο είναι ένας εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μετρημένοι στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούν εκατομμύρια κόσμου. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην χάνουμε το μέτρο. Αυτά είναι πολύ σημαντικά πράγματα και πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαίρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ό,τι έγινε χθες πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί μας ξεφτιλίζει όλους, Δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν το ματς, αλλά τέλος πάντων έγινε. Πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμα μας, γιατί κάνει κακό. Να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που κάνουμε για να γίνουν 5 καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο»

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: «Όπως είχα πει και πριν λίγες μέρες, θα ενισχυθούμε. Θα κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τον σύλλογο, δυστυχώς όμως αυτές τις μέρες πρέπει να ασχολούμαστε με δικαστήρια και με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στον σύλλογο. Με τον Πλατανιά, με τους Λασκαράκηδες, με τους παρατηρητές. Καθένας πρέπει να κοιτάξει την ομάδα του και να κάνει ότι μπορεί για να τη δυναμώσει και για να παίρνει τίτλους μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια και πολλά έργα»

Για το θέμα με τη Νότιγχαμ: «Και 10 Νότιγχαμ και 50 Νότιγχαμ ν αγοράσω ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα. Το deal θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και είναι ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούν μαζί μας. Ο Ολυμπιακός θα επωφεληθεί από αυτό και θα το δείτε».

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη: «Σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα και του χρόνου θα απαντήσουμε με το 45ο. Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε. Ο ίδιος να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στην ομάδα του».

Για το θέμα της Cosco: «Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη και συνεχίζουμε. Τώρα τι λένε για Κινέζους και Γιαπωνέζους δεν ξέρω. Μακάρι η Cosco να συνεργαστεί μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι. Εμείς κοιτάμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες. Οι συνεργασίες που έχουμε κάνει είναι μακροχρόνιες. Μέσα στα πλαίσια αυτά κοιτάμε για συνεργασίας και με Κινέζους και με Ευρωπαίους».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα