Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα παιδιά στη Συρία

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα παιδιά στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UNICEF, Απώλειες Πολέμου Συρίας, Ισλαμιστές, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Παιδιά, Συρία, Τζιχαντιστές,

«Σώστε τα Παιδιά στη Συρία», είναι το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τις ανησυχίες του για τα παιδιά στη Συρία.

«Σκέφτομαι τα παιδιά της Συρίας, όπως τον Ομάρ, ο οποίος ονειρευόταν να γίνει είσαι κουρέας», έγραψε ο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σώστε τα Παιδιά στη Συρία», είπε ο Πορτογάλος, που είχε και μία εικόνα που εμφανίζεται δίπλα στο παιδί.

Ο διάσημος Πορτογάλος είχε κάνει ανάλογες αναφορές και λίγο πριν το τέλος του περασμένου χρόνου:

«Αυτό είναι για τα παιδιά της Συρίας. Όλοι ξέρουμε ότι υποφέρετε πολύ. Είμαι ένας διάσημος παίκτης, όμως εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες. Μην χάνετε την ελπίδα σας. Ο κόσμος είναι μαζί σας. Νοιαζόμαστε για εσάς. Είμαι μαζί σας».

Το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει χθες και  ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και πρέσβης της UNICEF, Λιονέλ Μέσι, ζητώντας να τερματιστεί ο πόλεμος:

«Μια ημέρα πολέμου είναι αρκετή. Τα παιδιά της Συρίας συμπληρώνουν έξι χρόνια στη βία και στην αγριότητα που προκαλεί αυτή η διαμάχη, στην οποία είναι θύματα. Ως πατέρας και ως πρέσβης της UNICEF έχω την καρδιά μου κατεστραμμένη. Ένωσε τη φωνή σου με τη UNICEF για να ζητήσεις το τέλος του πολέμου», έγραψε ο Μέσι.

 

 

Σχετικά άρθρα