Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Πόλος έλξης ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο παρά το πολικό ψύχος

ΟΠΑΠ: Πόλος έλξης ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο παρά το πολικό ψύχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιππόδρομος, ΟΠΑΠ,

Θεαματική ήταν η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών για το 2017 από την Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ. Η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, το προηγούμενο Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017, συμπεριλάμβανε συναρπαστικές κούρσες με τεράστιο ενδιαφέρον, που ανέβασαν στα ύψη τη θερμοκρασία και τα κέρδη για τους τυχερούς παίκτες του στοιχήματος στο Μαρκόπουλο, παρά το πολικό ψύχος στην Αττική.

Συγκεκριμένα, στην 6η ιπποδρομία ένας παίκτης από την Ηλιούπολη, με μόλις 21 ευρώ κέρδισε 31.733 ευρώ στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των 4 πρώτων ίππων με τη σωστή σειρά), ενώ στην 5η ιπποδρομία δύο νικητές στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των 3 πρώτων ίππων με τη σωστή σειρά) κέρδισαν από 5.356,5 ευρώ. Στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του πρώτου νικητή σε 4 συνεχόμενες ιπποδρομίες) δύο νικητές κέρδισαν από 9.534 ευρώ.

Παράλληλα, σημειώθηκε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6. Έτσι το ποσό των 45.500 ευρώ μεταφέρεται για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, όπου οι νικητές αναμένεται να μοιραστούν περισσότερα από 70.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα