Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Χάκετ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Χάκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Ο Ντομινίκ Ουότερς της Καντού είναι ο βασικός υποψήφιος του Ολυμπιακού για τη θέση του Ντάνιελ Χάκετ στην περιφέρεια, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τοποθετείται δημόσια και να επιβεβαιώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν άμεσα, πριν την έναρξη τoυ β΄ γύρου στην πρώτη φάση της Euroleauge.

«Ψάχνουμε παίκτες, μας έχουν προτείνει αρκετούς. Είχα πει μετά την Μπάμπεργκ, καθώς δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο… Έχουμε κατασταλλάξει σε σε 4-5 ονόματα. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες που κοιτάμε έχουν συμβόλαια, άλλοι δεν έχουν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις την πρώτη σου επιλογή, καθώς εξαρτάται και από άλλους παράγοντες,» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ντομινίκ Ουότερς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς πέρσι (2015-2016) αγωνίστηκε στον Άρη και νωρίτερα στον Κολοσσό Ρόδου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ντομινίκ Ουότερς, αφού άφησε την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Καντού, με την οποία έχει υψηλή απόδοση, μετρώντας 14,6 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ (1.85 ύψος), πέρα ότι διαθέτει ικανότητα και ευχέρεια σε σκορ και δημιουργία, έχει στα ατού του το γεγονός πως είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την Καντού, συζητώντας το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος δεν έχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης.

Σχετικά άρθρα