Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανίκητος ο Ολυμπιακός: Διέλυσε 3-0 και τον Παναθηναϊκό

Ανίκητος ο Ολυμπιακός:  Διέλυσε 3-0 και τον Παναθηναϊκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ανίκητος φαντάζει ο Ολυμπιακός, με επτά νίκες στα πρώρα οκτώ παιχνίδια της Super League και το βράδυ της Κυριακής διέλυσε στην κυριολεξία τον δήθεν ανταγωνιστή του Παναθηναϊκό με 3-0 στο κατ΄ευφημισμόν ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξέφυγε 7 βαθμούς.

Ο Μποτία στο 21΄, ο Ελγιουνούσι στο 26΄ και ο Ιντέγε στο 44΄ «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο μετατρέποντας σε υγιεινό περίπατο το δήθεν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 61΄από αμφισβητούμενο πέναλτι που σφύριξε υπέρ τους ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, αλλά ο Λεντέσμα αστόχησε.

Το πέναλτι κέρδισε ο Βιγιαφάνες από τον Μποτία. Η τηλεοπτική εικόνα δείχνει, όμως, ότι η επέμβαση του Ισπανού ήταν καθαρή καθώς απομάκρυνε τη μπάλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο (65΄λ.τρ. Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (71΄ Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ελγιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά, Ιντέγε (90+1΄ Καρντόσο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα (56΄λ.τρ. Λουντ), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Εμποκού (46΄ Χουλτ), Λέτο (74΄ Ρινάλντι).

Σχετικά άρθρα