Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η UEFA βγάζει ακατάλληλο το «Απ. Νικολαΐδης» για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού

Η UEFA βγάζει ακατάλληλο το «Απ. Νικολαΐδης» για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για τις εντός έδρας συναντήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς διαπίστωσε προβλήματα στο «Απ. Νικολαΐδης», σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επέβαλε βαριά τιμωρία σε Παναθηναϊκό και Μουμπάρακ Γουακάσο για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει , οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 61.000 ευρώ, ενώ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής θα εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών για τη συμπεριφορά και την αποβολή του.

Οι «πράσινοι» διατηρούν πάντως το δικαίωμα της έφεσης, που μπορεί να μειώσει κατά μία αγωνιστική την ποινή του Γουακάσο.

Το πρόστιμο, αυτό επιβλήθηκε για τους εξής λόγους: Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας (5 κάρτες και πλέον), ανεπαρκής οργάνωση, είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερημένο εναρκτήριο λάκτισμα, μπλοκαρισμένες σκάλες (ασφάλεια – στάδια), άναμμα πυροτεχνημάτων, πέταγμα αντικειμένων, ανάρμοστη συμπεριφορά στελεχών και απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σχετικά άρθρα