Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαμός στην Ισπανία με… ροζ βίντεο παικτών

Χαμός στην Ισπανία με… ροζ βίντεο παικτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Ποδόσφαιρο, Σκάνδαλο,

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η διαρροή στα social media ενός βίντεο που δείχνει δύο ποδοσφαιριστές της Εϊμπάρ να το “κάνουν” από κοινού μαζί με μία κοπέλα!

Πρόκειται για τον 25χρονο αμυντικό Αντόνιο Μανουέλ Λούνα και τον 26χρονο επιθετικό Σέρχιο Ενρίκ Αμετλέρ, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο επίμαχο βίντεο να απολαμβάνουν παρέα τις ερωτικές υπηρεσίες μίας παρτενέρ αγνώστου ταυτότητας.

Η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις

Η είδηση πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που οι ίδιοι οι παίκτες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία απολογούνται για ότι συνέβη. «Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας.

Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας» αναφέρουν οι δύο ποδοσφαιριστές του βασκικού συλλόγου που την περασμένη Κυριακή δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη φετινή σεζόν. Η Εϊμπάρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και βρίσκεται στην 8η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν με 11 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Σχετικά άρθρα