Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκέλαρε στη Βέροια ο ΠΑΟΚ, 0-0

Γκέλαρε στη Βέροια ο ΠΑΟΚ, 0-0
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η κούραση, η έλλειψη δημιουργίας και μία λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού διαιτητή Χούσκογλου που ακύρωσε γκολ του Περέιρα στο 44′, υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, μένοντας στο 0-0 με τη Βέροια.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς που είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της λόγω του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σλόβαν, «πέταξε» επί της ουσίας όλο το α’ ημίχρονο, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λόπεθ, ενώ και στο β’ μέρος που ανέβασε την απόδοσή του, άργησε και πάλι να δημιουργήσει ευκαιρίες, και όσες έφτιαξε, ήταν εκεί ο Λόπες, που για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός.

Η φάση, όμως, που σημάδεψε τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 44′, όταν ο Περέιρα σκόραρε, αλλά ο α’ βοηθός Χούσκογλου, σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του υποδεικνύοντας οφσάιντ τον Αργεντινό, αν και καλυπτόταν τουλάχιστον 2 μέτρα.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Βέροιας, ντεμπούτο και στη Super League για τον Θωμά Γράφα, που επέλεξε το 4-2-3-1 για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σαφή εντολή ωστόσο, όλες οι γραμμές να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα στη διάρκεια του αγώνα, η απόσταση ανάμεσα στην άμυνα και τον Καπετάνο να μην ξεπερνά τα 20 μέτρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε αλλαγές λόγω των συνεχόμενων ματς και ειδικότερα έπειτα από αυτό στο Λίμπερετς κόντρα στη Σλόβαν.

Μάλιστα, ο σχηματισμός του «Δικεφάλου» θύμιζε περισσότερο από κάθε άλλη φορά 4-4-2, αν και ο Περέιρα αγωνιζόταν ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με τον Αθανασιάδη.

Θέση στο βασικό σχήμα βρήκαν οι Κρέσπο (ως δεξί μπακ), Μυστακίδης, Περέιρα και Χαρίσης.

Από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων, οι οποίοι μην αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους, δυσκόλευαν αφάνταστα τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς.

Ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τα ηνία του ματς, με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν τον διάδρομο, προκειμένου να ανοίξουν το σκορ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 9′, με τον Λέοβατς να έχει κάνει πολύ ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στον Μυστακίδη, αλλά ο τελευταίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ.

Με αυτή τη δημιουργία ευκαιρίας, θα νόμιζε κανείς ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να φτάσει σε ένα γκολ, αντίθετα όμως, οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν και η Βέροια είχε φέρει το ματς στα μέτρα του, κρατώντας μακριά από την περιοχή τον αντίπαλό του.

Παρ’ όλα αυτά από τη δική τους πλευρά, δεν μπορούσαν ούτε εκείνοι να απειλήσουν, με αποτέλεσμα όλο το παιχνίδι να γίνεται στο κέντρο του γηπέδου, με πολλά λάθη να χαρακτηρίζουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα και με αυτή την κακή απόδοση βρήκε το γκολ στο 44′ με τον Περέιρα να σκοράρει, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αν και ο Αργεντινός ήταν 3-4 μέτρα πίσω από την άμυνα της Βέροιας, με το λάθος να χρεώνεται στον α’ βοηθό, Αϊχάν Χούσκογλου.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Λόπες – Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι – Μπαλάφας, Άρτσε (83′ Παπαστεριανός) – Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης (59′ Χαροντάκης), Βίτι (55′ Σισίνιο) – Καπετάνος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χάρισης, Ροντρίγκες (46′ Κάμπος), Μυστακίδης (74′ Κουλούρης), Περέιρα (62′ Μπίσεσβαρ), Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα