Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βέροια “άλωσε” την Νέα Σμύρνη, νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Η Βέροια “άλωσε” την Νέα Σμύρνη, νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, Πανιώνιος, Ποδόσφαιρο,

Η Βέροια δημιούργησε την πρώτη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, καθώς με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Βίτι άλωσε τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 17ο και 45ο λεπτό, χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς στη «βασίλισσα του βορρά» και υποχρεώνοντας τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη απώλεια, καθώς το γκολ του Ενγκόγκ στο 81΄ δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αφού απείλησε στο 13΄ με το σουτ του Καπετάνου, που κόντραρε και έφυγε ελάχιστα άουτ, προηγήθηκε στο 17΄: σε κόρνερ του Άρτσε από δεξιά ο Βίτι σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Γιαννιώτη, που είδε την μπάλα στα δίχτυα του για πρώτη φορά φέτος.

Ο Αργεντινός εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό, όταν έδωσε πια σαφές προβάδισμα νίκης στη Βέροια. Ο Μεληκιώτης, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά, πέρασε τον Μπεν, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον επερχόμενο συμπαίκτη του που «έγραψε» το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Ο Πανιώνιος ανασυντάχθηκε στο ημίχρονο και έγινε πολύ πιο επιθετικός με την είσοδο του Ενγκόγκ στο 49΄, αντί του Φούντα. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν ευκαιρίες με τον Γάλλο επιθετικό στο 51΄, τον Ρισβάνη στο 53΄ και τον Μπεν στο 59΄, για να μειώσει τελικά ο Ενγκόγκ στο 81ο λεπτό, όταν σε κόρνερ του Μασούντ νίκησε στον αέρα τον Μπαλάφα, μόνο που ο χρόνος είχε λιγοστέψει πια πολύ για τους γηπεδούχους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος (10΄ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας (49΄ Ενγκόγκ).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): ΛόπεΘ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73΄ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88΄ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60΄ Παπαστεριανός), Καπετάνος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα