Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ατσακάλωτος” έφυγε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, 2 -1 τον Αστέρα

“Ατσακάλωτος” έφυγε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ,  2 -1 τον Αστέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ατσαλάκωτος έφυγε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κουλούρης

Οι Θεσσαλονικείς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε δις σε διάστημα τριών λεπτών (22′, 24′) επιβλήθηκαν με 2-1 του Αστέρα, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 45′ μετά την αποβολή του Μπέρτου και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 62′ με πέναλτι του Ιωαννίδη.

Ο τίτλος που μπορεί να αποδοθεί για το παιχνίδι είναι: «Η δικαίωση του Ιβιτς». Η απόφαση του Σέρβου τεχνικού να αφήσει στον πάγκο τον Στέφανο Αθανασιάδη και να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ευθύμη Κουλούρη μπορεί να προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, παράλληλα, όμως, αποδείχθηκε… μαγική, καθώς ο 20χρονος στράικερ δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή του με τα δύο τέρματα που πέτυχε, το δεύτερο ίσως το πιο όμορφο της αγωνιστικής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σέφι, Κουρμπέλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (83΄ Χαμντανί), Τσιλιανίδης (46΄ Ιγκόρ Σίλβα), Φαρίνια (72΄ Μάσα), Καλτσάς, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο (46΄ Κίτσιου), Λέο Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κάνιας, Σακχόφ, Μπίσεσβαρ (88΄ Περέιρα), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (77΄ Μυστακίδης), Κουλούρης.

Σχετικά άρθρα