Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός χάρμα οφθαλμών, 6-1 τη Βέροια, το μήνυμα των οπαδών (βίντεο)

Ολυμπιακός χάρμα οφθαλμών, 6-1 τη Βέροια, το μήνυμα των οπαδών (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, Βίντεο, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Τα «ρέστα» της έδωσε η μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, με τους ΜαρίνΕλιουνούσιΣεμπά να χρειάζονται λίγο χρόνο στο ξεκίνημα του αγώνα με την Βέροια, αλλά μόλις βρήκαν τα πατήματα τους δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της «βασίλισσας του Βορρά».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν πανό που έγραφε “Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό”.

Γι’ αυτό και το τελικό 6-1 υπέρ των γηπεδούχων στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κρίνεται φυσιολογικό.

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 25ο λεπτό. Ο Μιλοβόγεβιτς έκανε σέντρα από τα δεξιά, με τον Λόπεθ να διώχνει άσχημα πάνω στον Μάριν την κεφαλιά του Ιντέγε.

Ο Γερμανός γύρισε ξανά στον Νιγηριανό που με πλασέ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα Ιντέγε – Μάριν έκρυψαν τη μπάλα και ο Σεμπά με το κεφάλι διαμόρφωσε το 2-0.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (41′) ήρθε και το 3-0 με νέο καταπληκτικό συνδυασμό των Μιλιβόγεβιτς – Ιντέγε και Ελιουνούσι.

Η Βέροια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ανταποκριθεί στο επίπεδο των ερυθρολεύκων και στο 49′ έγινε το 4-0.

Ο Μιλιβόγεβιτς αμαρκάριστος με “κεραυνό” από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το «ερυθρόλευκο πάρτι» συνεχίστηκε και στο 61′. Ο Ντε Λα Μπέγια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ιντέγε ανενόχλητος έστειλε το σκορ στο 5-0.

Στο 74ο λεπτό η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής (5-1) με τον Παντελή Καπετάνο. Ο Ναβαλόφσκι σέντραρε από δεξιά και ο έμπειρος στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια άφησε… άγαλμα τον Ρέστο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση έκλεισε με τον Ολυμπιακό να κάνει το τελικό 6-1 με ποιον άλλο; Μα φυσικά τον Ιντέγε Μπράουν στο 89′ μετά από πανέμορφη πάσα του Πάρντο.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (Ρέτσος 59′), Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (Πάρντο 65′), Μάριν (Καρντόσο 70′), Σεμπά, Ιντέγε.

ΒΕΡΟΙΑ (Βοσνιάδης): Λόπεθ, Χαροντάκης (Ναβαλόφσκι 46′), Μελίσσης, Μαραγκός, Μαλόν, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Κάλβο, Σισίνιο (Βίτι 77′), Σάρπονγκ (Άρσε 46′), Καπετάνος.

Σκόρερ: Ιντέγε (25′, 61′, 89′), Ελιουνούσι (41′), Μιλιβόγεβιτς (49′).

Σχετικά άρθρα