Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη… στέγη του ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη… στέγη του ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάσκετ, ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός,

Έπειτα από δύο μπασκετικές σεζόν με άλλον χορηγό, ο Παναθηναϊκός Superfoods επέστρεψε στην… στέγη του ΟΠΑΠ και η συνεργασία των δύο πλευρών παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ο ΟΠΑΠ παρουσίασαν τη συνεργασία τους η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν οι Αργύρης Πεδουλάκης, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπουρούσης, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν. Επίσης στην εκδήλώση βρέθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Tι δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ

6. Damian Cope, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος Διευθ...

Το λόγο πήρε πρώτος ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντέβιακ Πόουκ. «Καλώς ήρθατε στα νέα μας γραφεία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε εδώ τον Παναθηναϊκό Superfoods για να καλωσορίσουμε τη διετή συνεργασία μας. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι γι αυτή τη συνεργασία.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Παναθηναϊκού και των Νιου Γιορ Νικς καθώς είναι μια λαοφιλέστατη ομάδα όλων των ηλικιών. Θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η χορηγία αυτή είναι χάλάιτ για εμάς και ελπίζουμε ο Παναθηναϊκός να πετύχει όλους τους στόχους του και φέτος και του χρόνου. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε στην τοποθέτηση του.
1. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Δημήτρης Γιαννακόπουλ...

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τάκης Τριαντόπουλος που επεσήμανε: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα αθλητισμό πολιτισμό και κοινωνία.

Η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας με μεγάλο έργο. Όλοι όσο ασχολούμαστε με τον αθλητισμό δεν πρέπει αν ξεχνάμε όσους μας στηρίζουν και κάνουν θυσίες ειδικά τους αθλητές με ειδικές ικανότητες που θα βρεθούν στους παραολυμπιακούς. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθανόμαστε το ίδιο και θα προχωρήσουμε σε ανάλογες ενέργειες για να κινητοποιήσουμε το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας».

"</p

Ο τεχνικός της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης είπε:« Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού στις δύσκολες εποχές που ζούμε να έχει δίπλα του τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πυλώνες που βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά το Ελληνικό μπάσκετ. Παρά το ότι άλλαξε χέρια συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και αυτό φαίνεται και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η παραολυμπιακή ομάδα δίνει ένα μάθημα σε όλους μας. Να έχουν καλή επιτυχία και αν μπορεί ο ΟΠΑΠ να συνεχίσει να βοηθάει όλες τις ομάδες είναι χρόνια αιμοδότης του ελληνικού μπάσκετ».

Τέλος, το λόγο πήρε ο Νικ Καλάθης που επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα και κάτι ανάλογο είναι και ο ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ δεν είναι μόνο στη φανέλα μας αλλά ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό θα φανεί στο μέλλον με την κοινή μας δράση».

Σχετικά άρθρα