Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Με ποιους κληρώθηκαν οι ελληνικές ομάδες στους ομίλους

Europa League: Με ποιους κληρώθηκαν οι ελληνικές ομάδες στους ομίλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League ήταν καλή για τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έπεσαν με αντιπάλους στα μέτρα τους και έχουν όλα τα φόντα για να περάσουν στους “32” του θεσμού.

Οι αντίπαλοι

Ο μεν Ολυμπιακός συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελούν φόβητρο, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερος απ’ ό,τι ως τώρα. Το ΑΠΟΕΛ του Γιάννη Γιαννιώτα που αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Champions League, η ελβετική Γιουνγκ Μπόις και η Αστάνα από το Καζακστάν θα βρεθούν στο δρόμο των Πειραιωτών, που φυσικά στοχεύουν στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός που βρισκόταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, έπεσε με τον Άγιαξ, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, αλλά στην συνέχεια συνετρίβη από την Ροστόβ, με την γνώριμή του Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο και την ισπανική Θέλτα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, όμως έχει ελπίδες να περάσει. Η ως τώρα εικόνα του αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έπεσε με την ιταλική Φιορεντίνα, που σίγουρα είναι η ισχυρή του γκρουπ, αλλά δεν προκαλεί τρόμο, την Σλόβαν Λίμπερερετς από την Τσεχία και την Καραμπάκ απο το Αζερμπαϊτζάν. Αλίμονο αν δεν στοχεύει σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου, που θα φέρει και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Εξάλλου, ο πρώτος όμιλος είναι… φωτιά με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Φέγενοορντ και Ζόρια, ενώ ο 11ος έχει Ίντερ, Σπάρτα Πράγας, Σαουθάμπτον και την… Χάποελ Μπερ Σέβα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League, αλλά στην συνέχεια έμεινε εκτός ομίλων από την Σέλτικ. Οι αγώνες των ομίλων αρχίζουν στις 15/9 και ολοκληρώνονται στις 8/12.

Σχετικά άρθρα