Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός σοκ του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός σοκ του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Τσάμπιονς Λιγκ,

Κάνοντας πραγματικά μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός έφαγε ένα γερό χαστούκι από την Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά από την οποία έχασε με 1-0 και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League.

Μια ήττα η οποία φαινόταν καθώς ο Ολυμπιακός είναι από τις λίγες χρονιές που δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά, ενώ και στην τεχνική του ηγεσία βρίσκεται ένας προπονητής χωρίς καμιά περγαμηνή,μια κατάσταση για την οποία προφανλεστατα και ευθύνεται η διοίκηση της ομάδας.

Μένει να φανεί αν η διοίκηση θα εκπληρώσει τώρα τις απειλές της για σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα, καθώς ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το πρώτο παιχνίδι και την κακή εικόνα στο Φάληρο, είχε φροντίσει να απειλήσει με μαζικό διωγμό των ποδοσφαιριστών αν δεν προκρίνονταν στους ομίλους του Champions League.

Ακόμη όμως και αν υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις, είναι ήδη αργά αφού ο Ολυμπιακός έφαγε ένα γερό χαστούκι τόσο για την φήμη του, όσο και οικονομικά αφού θα χάσει τα δισ. του Champions League, γεγονός που βαρύνει αποκλειστικά τα λάθη της διοίκησης που τώρα θέλει να τα μεταθέσει στους ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Ισραηλινοί δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την πολύ κακή εικόνα των ερυθρόλευκων και τους τιμώρησαν με ήττα-αποκλεισμό 1-0 στο Turner Stadium.

Με πολύ κακό πρόσωπο σε όλο τον αγώνα ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Γκόρες. Αντίθετα οι Ισραηλινοί είχαν κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του γκολ με τον Τζέντεκ στο 79ο λεπτό.

Σχετικά άρθρα