Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ΕΣΑΚΕ, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Με 16μηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος, «ισχυρός άνδρας» του μπασκετικού Παναθηναϊκού «πληρώνει» την παρουσία του στον πρώτο και στο δεύτερο τελικό της περσινής σεζόν, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και την εκδίκαση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ (15.000 + 15.000) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους πρώτους δύο τελικούς σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ο Δ. Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με 8 μήνες απαγόρευσης εισόδου για κάθε τελικό, δηλαδή στο σύνολο 16, και πρόστιμο 20.000 ευρώ (10.000 για κάθε τελικό).

Nα σημειωθεί ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει ψηφίσει την συνέκτιση των ποινών για φυσικά πρόσωπα και στην περίπτωση που ΕΟΚ και υφυπουργός Αθλητισμού επικυρώσουν την απόφαση της Λίγκας, τότε η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συμψηφιστεί και θα ισχύει για 8 και όχι για 16 μήνες.

Παράλληλα, εκκρεμεί η απόφαση για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της σειράς των τελικών της Α1 Ανδρών.

Σχετικά άρθρα