Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μέσι εγκατέλειψε την Εθνική Αργεντινής

Ο Μέσι εγκατέλειψε την Εθνική Αργεντινής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Λιονέλ Μέσι, Ποδόσφαιρο,

Μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής του, πήρε πριν από λίγες ώρες ο Λιονέλ Μέσι. Μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής.

«Η Εθνική τελείωσε για εμένα. Το σκέφτηκα στα αποδυτήρια. Είναι ο τέταρτος τελικός που χάνω και ο τρίτος διαδοχικά. Είναι πολύ σκληρό και για μένα και για την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για κάθε ανάλυση. Ηθελα πολύ να γίνω πρωταθλητής με την Αργεντινή» δήλωσε.

«Προσπάθησα, έκανα ότι μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι οδυνηρό να χάνεις και ειδικά στα πέναλτι. Είναι μεγάλη η θλίψη που νιώθω. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, που φτάσαμε στον τελικό, αλλά δεν κερδίσαμε. Η απόφαση μου είναι οριστική» συμπλήρωσε.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα που προ ημερών έκλεισε τα 29 χρόνια του, έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο με τους Καταλανούς, αλλά κανένα σημαντικό τρόπαιο με την «αλμπισελέστε», στην οποία είναι ο πρώτος σκόρερ με 55 τέρματα σε 112 συμμετοχές, έχοντας κάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2005 σε ηλικία 19 ετών.

Στον τελικό του Copa America Centenario ο «ψύλλος» δεν κατάφερε να σκοράρει στα 120 λεπτά του αγώνα και της παράτασης, ενώ έχασε και το πρώτο πέναλτι της Αργεντινής, που τελικά ηττήθηκε από την Χιλή με 4-2 στη διαδικασία από τα 11 μέτρα.

Σχετικά άρθρα