Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Ο “τυφώνας” Βέλγιο στους “8” – “Σάρωσε” 4-0 την Ουγγαρία

Euro 2016: Ο “τυφώνας” Βέλγιο στους “8” –  “Σάρωσε” 4-0 την Ουγγαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ποδόσφαιρο,

Έχει πάρει φόρα το Βέλγιο και “σάρωσε” σαν τυφώνας την Ουγγαρία με 4-0, στην Τουλούζη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν πραγματικά σαρωτική κόντρα στους Ούγγρους, τους νίκησαν άνετα 4-0 στους “16” του Euro 2016 και πήραν το εισιτήριο για τους «8» όπου θα συναντήσουν την Ουαλία.

Το σκορ άνοιξε ο Αλντερβάιρελντ με κεφαλιά μόλις στο 10ο λεπτό. Παρά τις ευκαιρίες οι Βέλγοι δεν καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι κι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Στορκ να τους απειλήσει στο πρώτο 20λεπτου του δευτέρου ημιχρόνου. Η πρόκριση «κλείδωσε» στο 78’ όταν ο Μπατσουαγί έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Αζάρ έβαλε το τρίτο τέρμα. Στις καθυστερήσεις ο Καράσκο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (90+1’).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Κάνταρ, Τζούτζακ, Νάγκι, Σάλαϊ, Γκέρα (46′ Ελεκ), Λόβρεντσιτς, Πίντερ (75′ Νίκολιτς), Γκούζμιτς, Γιούχας (79′ Μπόντε).

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμέλεν, Ναϊνγκολάν, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντε Μπράιν, Λουκάκου (76′ Μπατσουαγί), Αζάρ (81′ Φεϊλανί), Μέρτενς (70′ Καράσκο), Μουνιέ.

Σχετικά άρθρα