Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Η Ιρλανδία νίκησε την Ιταλία και πέταξε εκτός “16” την Τουρκία

Euro 2016: Η Ιρλανδία νίκησε την Ιταλία και πέταξε εκτός “16” την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Ιρλανδία, Ιταλία, Ποδόσφαιρο, Τουρκία,

Η Ιρλανδία νίκησε κυριολεκτικά στα παρά πέντε την Ιταλία με ένα «χρυσό» γκολ του Μπρέιντι και προκρίθηκε στους «16» του Euro 2016,αφήνοντας εκτός την Τουρκία.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι οι παίκτες του Μάρτιν Ο Νιλ κέρδισαν με 1-0 τους Ιταλούς χάρη στο νικητήριο γκολ με κεφαλιά του Μπρέιντι στο 85.

Οι Ιρλανδοί πήραν την πρόκριση ως καλύτεροι τρίτοι, ενώ οι παίκτες του Κόντε, που είχαν ένα δοκάρι, παρά την ήττα, διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση.

Η Ιταλία είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και ο Αντόνιο Κόντε είχε την ευκαιρία να ανανεώσει την ενδεκάδα του. Από την άλλη η Ιρλανδία χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Euro.

Ιταλία (Αντόνιο Κόντε): Σιρίγκου, Ντε Σίλιο (81 Ελ Σαραουΐ), Ογκμπόνα, Τζάτζα, Φλορέντσι, Τιάγκο Μότα, Ιμόμπιλε (74 Ινσίνιε), Στουράρο, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπερναρντέτσι (60 Νταρμιαν)

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο Νιλ): Ράντολφ, Κόουλμαν, Κίο, ΜακΚάρθι (77 Χουλαχαν), Λονγκ, ΜακΛίν, Ντάφι, Χέντρικ, Γουάρντ, Μπρέιντι, Μέρφι (74 ΜακΓκίντι)

Σχετικά άρθρα