Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Στους “16” η Γερμανία νίκησε 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία

Euro 2016: Στους “16” η Γερμανία νίκησε 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Βόρεια Ιρλανδία, Γερμανία, Ποδόσφαιρο,

Πολύ πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, η Γερμανία νίκησε τη Βόρεια Ιρλανδία στο “Parc des Princes” και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο του EURO 2016.

Ο Μάριο Γκόμεζ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 30ο λεπτό με κοντινό σουτ μετά από σύγχυση στη μικρή περιοχή των Βορειοϊρλανδών. Στο 27΄, αλλά και μετά στο 34΄, ο Τόμας Μίλερ είχε σημαδέψει δύο φορές το δοκάρι, την πρώτη με κεφαλιά-ψαράκι και τη δεύτερη με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Παρά την ήττα ενώ οι Βορειοϊρλανδοί εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα περάσουν στην επόμενη φάση ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων, καθώς έχουν βάλει ήδη «από κάτω» την Αλβανία και χρειάζεται να περάσει ακόμα μία από τις ομάδες που θα καταταγούν τρίτες.

Να επισημάνουμε, επίσης, ότι το σημερινό αποτέλεσμα στέλνει την τρίτη του Β΄ ομίλου, Σλοβακία στους «16», καθώς οι τέσσερις βαθμοί αποδείχθηκαν υπεραρκετοί.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Μάικλ Ο’Νιλ): ΜακΓκόβερν, Χιουζ, ΜακΌλεϊ, Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, Νόργουντ, Κόρι Έβανς (84΄ ΜακΓκίν), Στίβεν Ντέιβις, Γουόρντ (70΄ Ματζένις), Ντάλας, Ουάσινγκτον (59΄ Λάφερτι).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76΄ Χεβέντες), Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα (69΄ Σβαϊνστάιγκερ), Κρόος, Οζίλ, Μίλερ, Γκέτσε, Γκόμεζ.

Σχετικά άρθρα