Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Ματς θρίλερ το Τσεχία – Κροατία (2-2)

Euro 2016: Ματς θρίλερ το Τσεχία – Κροατία  (2-2)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Κροατία, Ποδόσφαιρο, Τσεχία,

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Euro 2016 ανάμεσα στην Τσεχία και την Κροατία με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στην ισοπαλία 2-2.

Οι Κροάτες αν και προηγήθηκαν 2-0 έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφού δέχθηκαν το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με την Κροατία εμφανώς καλύτερη. Η ομάδα του Τσάτσιτς άνοιξε το σκορ στο 37′ με υπέροχο σουτ του Πέρισιτς και έδειχνε να κυριαρχεί στο γήπεδο.

Πριν συμπληρωθεί μάλιστα μια ώρα αγώνα, ο Ράκιτιτς εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη λάθος της αντίπαλης άμυνας, πλάσαρε εύστοχα τον Τσεχ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ομως οι Τσέχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι. Μείωσαν αρχικά με τον Σκόντα, ο οποίος νίκησε με υπέροχη κεφαλιά τον Σούμπασιτς και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με πέναλτι του Νέτσιντ, έπειτα από χέρι του Βίντα.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από μια ολιγόλεπτη διακοπή

Το παιχνίδι στιγματίστηκε πάντως από μια ολιγόλεπτη διακοπή στο 85ο λεπτό αφού για άγνωστο λόγο, οι Κροάτες οπαδοί πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πολλά καπνογόνα ενώ μια κροτίδα τραυμάτισε ένα άνδρα των stewards.

tsexia kroatia

Σχετικά άρθρα