Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Στο φινάλε χαμογέλασε η Ιταλία, 1 -0 την Σουηδία

Euro 2016: Στο φινάλε χαμογέλασε η Ιταλία, 1 -0 την Σουηδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Ιταλία, Ποδόσφαιρο, Σουηδία,

Η αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 φαίνεται πως αποτελεί μακρινό παρελθόν για την Ιταλία. Οι “τιφόζι”  σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο EURO της Γαλλίας αφού μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Βελγίου, επικράτησε και της Σουηδίας με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο η Σουηδία ήθελε να πάρει την μπάλα στα πόδια της όμως η Ιταλία ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Ίσακσον να μπλοκάρει το πλασέ του Φλορέντσι.

Η συνέχεια του πρώτου μέρους δεν έκρυβε κάτι εξαιρετικό και στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν περισσότερο απειλητικές.

Η Σουηδία είχε πάλι την κατοχή τη μπάλας όμως σιγά-σιγά οι Ιταλοί άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και με τις αλλαγές του Αντόνιο Κόντε έγιναν πιο κινητικοί.

Λύτρωσε την Ιταλία ο Έντερ

Στο 82ο λεπτό, ο Παρόλο έπειτα από σέντρα του Φλορέντσι, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι όμως επτά λεπτά μετά την προειδοποίηση, οι Ιταλοί σκόραραν με υπέροχη κίνηση και πλασέ του Έντερ.

Ο άσος της Ιντερ ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ένα υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ίσακσον διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Πλέον, με τους έξι βαθμούς η Ιταλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση ενώ η Σουηδία είναι αναγκασμένη να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Βέλγιο-Ιρλανδία για να δει τι αποτελέσματα θα χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική για να πάρει ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Σχετικά άρθρα