Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euro 2016: Ανατροπή και νίκη στο φινάλε για την Αγγλία, 2-1 την Ουαλία

Euro 2016: Ανατροπή και νίκη στο φινάλε για την Αγγλία, 2-1 την Ουαλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Αγγλία, Ουαλία, Ποδόσφαιρο,

Μεγάλη νίκη για την Αγγλία που έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ουαλία (2-1),  για τη 2η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του  Euro 2016 χάρις στα τέρματα των δύο αλλαγών του Ρόι Χόντσον, Βάρντι και Κέιν. Η Ουαλία είχε προηγηθεί με φάουλ του Μπέιλ στο πρώτο μέρος.

Η Αγγλία έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 από το γκολ του Μπέιλ στο 42′. Η ομάδα του Χόντσον με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τον Βάρντι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 56′, έκλεισε τους Ουαλούς στα καρέ τους. Και τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στάριτζ έκανε με προβολή το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο βρετανικό ντέρμπι.

Σε ένα παιχνίδι που οι Άγγλοι είχαν την υπεροχή, χρειάστηκαν τελικά το πάθος δύο για μην γυρίσουν νωρίς πίσω στην πατρίδα. Κι αυτοί οι δύο ήταν ο Βάρντι και ο Στάριτζ, οι οποίοι μπήκαν αλλαγή, πέτυχαν δύο γκολ και οδήγησαν τα «λιοντάρια» στην κορυφή του ομίλου. Κι αν ο Μπέιλ είχε πει ότι δεν θα έπαιρνε κανέναν ποδοσφαιριστή της Αγγλίας στην Ουαλία, ίσως πρέπει τώρα να αλλάξει γνώμη.

Σχετικά άρθρα