Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Ζοζέ Μουρίνιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ποδόσφαιρο,

Νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα ο Ζοσέ Μουρίνιο που ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Special One όπως αναμενόταν έδωσε τα χέρια με τη Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Πέμπτης, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3 + 1 χρόνια.

Ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, καλωσόρισε και αποθέωσε το νέο προπονητή. «Ο Ζοσέ είναι πολύ απλά ο κορυφαίος προπονητής σήμερα. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έχει εμπνεύσει δεκάδες παίκτες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Τον καλωσορίζω στο Μάντσεστερ. Οι επιτυχίες του είναι το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον της ομάδας», τόνισε.

Ο ίδιος ο Μουρίνιο είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεργαστώ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κλαμπ που θαυμάζεται και είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Έχε μια μυσταγωγία που δεν έχει κανένας άλλος σύλλογος στον πλανήτη. Έχω κάποιες πολύ δυνατές αναμνήσεις στην καριέρα μου απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ και πάντα απολάμβανα τη στάση των φιλάθλων της. Ανυπομονώ να είμαι ο προπονητής της ομάδας τους και να έχω τη στήριξή τους για τα προσεχή χρόνια».

Σχετικά άρθρα