Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο της ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Γήπεδο ΑΕΚ, Οπαδοί ΑΕΚ, Πάνος Σκουρλέτης, Ποδόσφαιρο, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

Ο Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, ενημέρωσε πολιτικό συντάκτη κιτρινόμαυρων αισθημάτων σχετικά με το τι απομένει για να μπει η δική του υπογραφή και να απομένει η οικοδομική άδεια ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Στο περιθώριο της ανάπαυλας της χθεσινής συζήτησης ο πολιτικός συντάκτης ρώτησε τον Υπουργό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr: «Τι θα γίνει θα υπογράψουμε για να γίνει επιτέλους;»  για να του απαντήσει αστειευόμενος: «Τι γα τον Παναθηναϊκό με ρωτάς;», για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Είναι λανθασμένο αυτό που έχει γραφτεί ότι έχουν υπογράψει όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και απομένει η δική μου. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε δύο υπογραφές από κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες και έπειτα θα κάνω κι εγώ αυτό που πρέπει. Επί της ουσίας μέσα στην εβδομάδα αυτή εκτιμώ ότι θα έχω υπογράψει».

Είναι μια είδηση που έβγαλε ο Σκουρλέτης η οποία σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της υπογραφής προχωράει η ΑΕΚ για την έκδοση της οικονομικής άδειας μια διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 ημέρες.

Σχετικά άρθρα