Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος στο Ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού έβαλε η Άντερλεχτ

Τέλος στο Ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού έβαλε η Άντερλεχτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ολυμπιακός,

Τέλος στο Ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού έβαλε η Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι νίκησαν τους ερυθρόλευκους με 2-1 στην παράταση μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έβαλαν πρόωρο τέλος στην πορεία του το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 1-0 και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα μόλις από το 29ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη. Στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς αλλά δεν ξανασκόραραν και το πλήρωσαν στην παράταση, με δικά τους λάθη.

Στην πρώτη της φάσης και μάλιστα από το πουθενά, καθώς προήλθε από ανόητη ενέργεια του Μαζουακού (δεν έδιωξε την μπάλα), η Άντερλεχτ έκανε το 1-1 με τον Ατσεαμπόνγκ στο 103’. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Οι παίκτες του Σίλβα στέρεψαν από δυνάμεις, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και μοιραία, έπειτα από αντεπίθεση, ήρθε και το δεύτερο γκολ (2-1) των φιλοξενούμενων και πάλι με τον ίδιο παίκτη (112’).

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Καμπιάσο (67’ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ (50’ Τσόρι), Ιντέγε, Πουλίδο (83’ Σεμπά)

Άντερλεχτ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ντεσάχτ, Μπίτνερ (91’ Νόιτινγκ), Κάρα, Τζούριτσιτς (82’ Σουάρες), Ναγιάρ, Πρατ, Ντεντόκερ (97’ Ντεφούρ), Μπατζί, Οκάκα, Ατσεμπόνγκ

Σχετικά άρθρα