Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ροπαλιά έδωσε ο Ηρακλής στον ΠΑΟΚ (1-0) – Επεισόδια έξω από την Τούμπα

Ροπαλιά έδωσε ο Ηρακλής στον ΠΑΟΚ (1-0) – Επεισόδια έξω από την Τούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης, ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Τούμπα,

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, περνώντας με 1-0 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και υποχρεώνοντας τον «Δικέφαλο» να μείνει χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχή αγωνιστική, διάστημα στο οποίο μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Χρυσός σκόρερ για τον Γηραιό ήταν ο Λεοζίνιο με υπέροχο πλασέ στο 73ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 52’ ακυρώθηκε γκολ του Μυστακίδη ως οφσάιντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Μπουλούτ 59΄. Με δέκα τελείωσε το ματς η ομάδα του Τούντορ λόγω αποβολής του Βίτορ για αντιαθλητικό χτύπημα στις καθυστερήσεις. Τραυματίας αποχώρησε ο Μπερμπάτοφ.

Αμέσως μετά τον αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ , οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου αποδοκιμάζοντας έντονα τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και τους παίκτες του, ενώ επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα των αποδυτηρίων με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να τους εμποδίζουν την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τη μικτή ζώνη. Εκεί, οπαδοί κρατώντας ξύλα πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες οπισθοχώρησαν.

Από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν γλύτωσε ούτε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, τόσο μετά το γκολ του Ηρακλή, όσο και μετά το τέλος του ματς.

Σχετικά άρθρα